You are currently viewing Att säga hej i hissen ibland skadar inte! :)

Att säga hej i hissen ibland skadar inte! :)

Nästan all vår marknadsföring sker genom internet men ibland tycker vi det är roligt att göra saker i den riktiga världen för att nya följare ska hitta oss. Här är några av våra kreativa idéer!

 

  

En annan idé var denna:

 

 

30 min efter att vi satt upp den blev den nedriven. Min teori är att två personer klev in i hissen utan att säga hej, stod i pinsam tystnad i några våningar och sedan fick båda syn på lappen. Självklart sa de inte hej nu heller eftersom det då skulle kännas som de gjorde det bara för lappens skull. När den första personen lämnade hissen skiljdes de åt utan att ha sagt hej. Dörrarna stängdes och person nr 2 rev ner lappen i frustration.

Vi har inte som mål att införa småprat på alla ställen. Vår tanke är bara att alltid säga hej skadar inte, eller nicka, eller minst se varandra i ögonen och le. Att visa att man ser andra människor helt enkelt. Då blir alla bekvämare och kan faktiskt ägna sig åt det man vill i hissen, inte fippla med nycklarna eller titta på mobilen fast man egentligen inte behöver. Sedan om man vill flirta eller bara stå och lyssna på musik är det upp till var och en!

 

Just nu är vi i Stockholm och håller stand-up och samlar material till vår datingguide. Självklart filmar vi allt och snart kommer en review från vår Stockholmsvecka!