Social Frihet är att våga. Punkt slut. Det handlar inte ens om att bli bra. Det handlar om att göra det man vill så man inte kommer hem och känner “fan jag skulle försökt.”

Kommer man över steget att våga sätter man sig sedan ständigt i situationer som man är lite obekväm i, vilket gör att man sätter sin utveckling på autopilot. 

Det enda som kunde få oss att våga var att ta ett litet steg i taget. Vår datingguide är därför den steg för steg-guide som vi själva utformade och har gått igenom. Den är en bra start för att sedan kunna göra det till en naturlig del av livet att prata med de som intresserar en och på så sätt utvecklas automatiskt med varje interaktion.

Att utveckla sin sociala förmåga är värt investeringen. Det hjälper en i alla typer av situationer i livet, från arbetsintervjuer till att reklamera ett par skor. Sist men inte minst är det attraktivt att våga gå efter vad man vill ha i livet!

 

Såhär kan det se ut när man tar kontakt med främlingar.

På stan:

 

 

  

På cafét:

 

 

Lär dig prata med tjejer steg för steg

 

Såhär lärde vi oss att träffa tjejer (funkar lika bra för att träffa killar):

 

Steg 1:

Först började vi med att hålla ögonkontakt med tjejer. Spårvagnar, bussar, t-bana eller folk som bara går förbi är bra tillfällen att träna på. Försök att inte stirra som att du vill döda personen, utan ha glimten i ögat och gör det helst med ett avslappnat leende.

 

Steg 2:

Säg hej till folk som du inte känner. Detta kan vara grannar, folk du går förbi, personal på restauranger och så vidare. Gör detta med både tjejer och killar, äldre och yngre, alla möjliga människor.

 

Steg 3:

Prata med folk. Prata med så många du kan så ofta du kan. Prata lite extra med kassörskan, passa på att slänga ur dig en kommentar om du hör folk diskutera saker, var extra nyfiken med att fråga saker.

 

Steg 4:

Ge en komplimang till en person, detta behöver inte vara en tjej. Ser du någon som har en snygg jacka så säg det till den personen och passa på att fråga vart han/hon köpt den.

 

Steg 5:

Ge en komplimang till en främling du tycker är attraktiv. Berätta för en tjej att du tycker att hon är vacker, eller att hon har en fin utstrålning till exempel.

 

Steg 6:

Ge en komplimang och säg att du kände för att prata med personen. Ibland ser man en person och tänker “Jag skulle verkligen vilja lära känna den personen”. Så följ ditt hjärta och gå fram till en främling och säg “Hej, jag kände bara för att prata med dig” eller “Hej, jag skulle vilja lära känna dig”. Prata sedan om något du känner för att prata om. Se vad som kommer ut, go with the flow.

 

Steg 7:

Gå fram och ge en komplimang, småprata och fråga ut tjejen/killen. Föreslå någonstans i konversationen att ni ska ses igen och att byta telefonnummer. Var inte rädd för att säga till exempel: “Hej, jag skulle verkligen vilja bjuda ut dig på en kopp kaffe.” Det låter kanske jätteklyschigt men det är väldigt ärligt och det har nästan alltid gett en väldigt bra respons.

 

Slutsats

Gå igenom dessa steg, UTAN några tekniker eller konstigheter, var bara dig själv och du kommer utvecklas! Ja, du kommer vara nervös, det är helt naturligt. Ja du kanske kommer stamma, det är helt okej. Vi gör det fortfarande ibland. Ja, du kommer få många nej. Det gör inget, det får vi också. Det är värt det! Det finns inget att förlora. Känslan efteråt att faktiskt ha försökt är mycket bättre än att man ångrar sig hela dagen över att man inte ens försökte, oavsett slutresultatet!

 

Denna guiden är kort av en anledning. Om du vill ändra ditt datingliv är problemet oftast inte att du inte vet vad du ska säga utan att du inte vågar komma igång.

Är dating något du känner att du vill ta tag i? Har du tänkt på det innan men inte gjort något? Det är ganska vanligt och de flesta behöver en push eller hjälp på vägen för att komma igång.

De två mest effektiva sätten är att signa upp för coaching eller online dating. Coachingen tvingar dig ut och du kommer inte komma undan att träna på detta medan online dating är en bra plattform att träna inom som inte är lika krävande. 

 

Coaching

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Vi samarbetar nu med Date Coaching Sweden vilket innebär att Nils är en del av deras team som coachar i Göteborg och Stockholm.

 

Här kan du få hjälp med allt från dating på dagen till online eller på klubben.  

 

För att läsa mer om de olika kurserna klicka här.

 

Datingföreläsning

 

Nils håller nu löpande datingföreläsningar i samarbete med Date Coaching Sweden  

Nästa tillfälle är den 30 November 2013

 

Läs mer och gör anmälan här hos Date Coaching Sweden.

 

Online Dating

 

Inget ger lika bra självförtroende som att komma igång på riktigt och gå på dejter och online kan detta gå betydligt fortare än att träna upp sig ute i verkliga livet.  

 

Du kan få hjälp och feedback inom online dating hos Date Coaching Sweden. För mer info klicka här.

 

Och…

 

Vill du läsa mer om vår utveckling så kan du se hur vi lärde oss prata med tjejer här.

 

 

This Post Has 7 Comments

Leave a Reply