“Träffa Tjejer” – Social Frihet Show – Säsong 1 – Avsnitt 2

Att vi ville lära oss träffa tjejer var egentligen anledningen till att jag och Carl kom in på personlig utveckling från första början! Vi kände oss så fruktansvärt begränsade när vi inte vågade prata med de vi kände för att prata med. Det var extra svårt att acceptera när det så tydligt inte finns något reellt att vara rädd för. Det var tydligt att något inte stod rätt till i huvudet på människor och svenskar i synnerlighet efter som nästan ingen gör detta. Varken Jag eller Carl kände någon som brukade fixa dejter dagtid eller hade sett det hända. När vi började träna på det blev det också väldigt tydligt att det för många tjejer var första gången en kille kom fram nykter, på dagen och ärligt sa vad han kände och reaktionerna var väldigt positiva! Så, varför gör ingen detta?!

Tjejer vill att killar gör det och killar vill göra det!

It’s time for a new normal!

Då alla gör vad de känner för! Ha det i tankarna när du ser Avsnitt 2 av Social Frihet Show Säsong 1.  Är det något du vill göra så gör det!

 

 

Vi ses!

Nästa avsnitt kommer måndagen den 25 Mars!

This Post Has 4 Comments

 1. eric

  Jag och polarna testade era “grejer” den här veckan och reakttionerna blir 5/10 Social frihet wannabe (redan nu), den här grejen ni försöker få ut funkar inte när det hela börjar växa däremot får det en helt motsatt effekt. Guzzen vet ju inte om man driver eller är seriös efter att de sätt era videos, visst är den en bra tanke av er men de funkar inte i praktiken när grejen/visningarna börjar öka däremot fuckar det ju upp all spontanhet (ingen vet ju om det verkligen är spontant eller bara Social frihets grejen). Jag menar vilken tjej skulle lita/ta er på allvar nu när ni drivit med 100-tals tjejer i era videos, ni kan ju försöka med eran “Social frihet grej” till sommaren när grejen och ni fått lite mer publicitet då kan vi snacka.

  Ni fattar nog vad jag är inne på, puss hej

  1. Nils Johansson

   Tja Eric!

   Jag tror jag förstår vad du menar men jag kan inte se något negativt med att tjejer som vill träffa killar och tvärt om börjar ta kontakt med varandra. Social Frihet är inget annat än inspiration till just spontanitet och tar någon dig inte seriöst eller säger att du är Social Frihet wannabe är det din uppgift att visa att du pratar med henne av en anledning.

   Grymt att ni provat btw! Du ska veta att det är många även innan Social Frihet som har svårt att ta det seriöst när någon kommer fram på dagen. Det är bara så ovanligt helt enkelt.

   Puss hej 🙂

 2. martin

  Vill bara säga att det ni gör är stort! Har hjälpt mig enormt tack så mycket !

 3. carl

  Tack Martin 🙂

Comments are closed.