You are currently viewing Rejections – Avvisad av tjejer
Carl blev just rejectad

Rejections – Avvisad av tjejer

Bedöm aldrig din prestation på om du får numret till en tjej eller inte. Många är upptagna och vissa har inte alls någon lust att bli pratade med. När man pratar med främlingar är det lite av det roliga att vad som helst kan hända. Ta inte dig själv eller någon annan på för stort allvar, ha bara kul.  

En vanlig ursäkt att inte gå fram till någon kan vara att hon kanske har pojkvän men hur ska du veta om du inte går fram och frågar? Och oroa dig inte, en upptagen tjej blir oftast glad för komplimangen.  

Här kommer lite film på oss som visar att när tjejer har pojkvän, inte är intresserade eller inte vill bli störda, så är det inte hela världen!

 

 

Tänk på att situationen förmodligen är ovanlig för tjejen du går fram till och hon kanske inte riktigt vet hur hon ska agera. Följande har hänt oss:

Tjejen säger att hon har pojkvän när hon inte har det

Tjejen ger ut fejknummer

Tjejen ger ut sitt nummer men har pojkvän

Ha förståelse för att tjejen förmodligen är lite stressad i situationen och bli inte avskräckt av det. I slutändad så tror vi ändå att folk vill komma i kontakt med varandra mer än vad som är normen här i Sverige, så gå ut och ha kul och träffa folk!

Vill du se oss på film när vi knappt vågade säga hej till tjejer vi var intresserade av kolla in: Hur vi lärde oss prata med tjejer Del 1!

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Nu erbjuder vi kurser där vi coachar dig i riktiga situationer ute på stan för att du ska lära dig göra vad vi gör på filmerna. Se datecoaching!

Vill du få tips på hur du kan börja din utveckling kan du kolla in vår datingguide!

 

Diskutera

Vi har startat igång en facebooksida som handlar om bl.a. dating. Här hittar ni allt videomaterial (sådant som inte kommer upp på bloggen) intressanta tips, har diskussioner och pratar allmänt om Social Frihet. Om ni vill vara säkra på att inte missa något så glöm inte att gilla sidan! Kom in och prata med oss och andra om ämnet! 

 

Gilla Social Frihet på Facebook

 

 

This Post Has 6 Comments

 1. Daniel

  Jag hade precis tänkt efterfråga några videos där ni blir “rejected” då det förmodligen kommer hända en del gånger då man flörtar med tjejer, så lägger ni upp just detta. Klockrent!
  De flesta tjejerna verkar ju nobba er på ett snällt sätt, även om hon i den sista videon var riktigt kall. Men som sagt det kan ju bero på tusen olika anledningar och man ska inte ta det personligt. Som någon vis person sa: “Hur kan hon nobba dig då hon inte ens känner dig”.
  Vill återigen bara säga att ni taggar mig grymt mycket till att göra samma sak, utmana mig själv att våga prata med tjejer och blir mer “socialt fri”.

  Keep up the good work guys! =)

  1. Nils Johansson

   Tack! Precis som du säger är detta något man får räkna med om man vill flörta. Vissa är upptagna och vissa inte intresserade, så är det bara och det är inget att vara rädd för! 🙂

   Kör hårt Daniel!

 2. max

  hittade er på tuben precis och måste ge er en fet komplimang ! brukar själv fundera mycket på sånt här i alla vardagliga lägen. älskar att ni lägger fram det på ett fint sätt och inte bara det vanliga “gör såhär så kan du lura tjejer i säng“ grejen som är så illa

  1. Nils Johansson

   Tack, så skönt att höra!

 3. JohnDoe

  Tack! (Requestade detta i en kommentar för inte så länge sedan!) Keep it up!

Comments are closed.