Rackartygarna Tribute

När vi drog igång med SocialFrihet.se visste vi inte så mycket om videoredigering och film förutom just att vi ville hålla på med det. Vi hade ingen erfarenhet och började kolla runt vad som fanns där ute och då hittade vi Rackartygarna.

Rackartygarna – Ett gäng på 6 killar som driver en mycket populär youtubekanal där de håller på med humor och extremsporter. 

 Alexander Hermansson från rackartygarna

 

Bakom rackartygarnas videos ligger väldigt bra videoredigering. Deras höga kvalité och grymma effekter inspirerade oss mycket i början när vi själva skulle göra film, och gör det fortfarande. 

Sedan att de kör motorcykel uppför trappor och gör volter, wallflips m.m. inspirerade oss ännu mer. Därför har vi nu gjort en tribute till Rackartygarna där vi gör rackartyg för att prata med tjejer:

 

(more…)

Continue ReadingRackartygarna Tribute

Kärleksbrev

 

Moderna kärleksbrev 

Här snackar vi inte gamla långa genomtänkta och poetiska kärleksbrev (även om det såklart också är Social Frihet), utan en form av moderna kärleksbrev.

 

Kärleksbrev i trapphuset

 

Någon som kommer ihåg på lågstadiet när det lämnades lappar i varandras bänkar eller skickades under lektionerna där det stod:

Får jag chans på dig?

[Ja]
[Nej]
[Kanske]

 

Det känns som vi slutade med detta men glömde att ersätta det med (more…)

Continue ReadingKärleksbrev
Read more about the article Rejections – Avvisad av tjejer
Carl blev just rejectad

Rejections – Avvisad av tjejer

Bedöm aldrig din prestation på om du får numret till en tjej eller inte. Många är upptagna och vissa har inte alls någon lust att bli pratade med. När man pratar med främlingar är det lite av det roliga att vad som helst kan hända. Ta inte dig själv eller någon annan på för stort allvar, ha bara kul.  

En vanlig ursäkt att inte gå fram till någon kan vara att hon kanske har pojkvän men hur ska du veta om du inte går fram och frågar? Och oroa dig inte, en upptagen tjej blir oftast glad för komplimangen.  

Här kommer lite film på oss som visar att när tjejer har pojkvän, inte är intresserade eller inte vill bli störda, så är det inte hela världen!

 

 

Tänk på att situationen förmodligen är ovanlig för tjejen du går fram till (more…)

Continue ReadingRejections – Avvisad av tjejer