You are currently viewing Kärleksbrev

Kärleksbrev

 

Moderna kärleksbrev 

Här snackar vi inte gamla långa genomtänkta och poetiska kärleksbrev (även om det såklart också är Social Frihet), utan en form av moderna kärleksbrev.

 

Kärleksbrev i trapphuset

 

Någon som kommer ihåg på lågstadiet när det lämnades lappar i varandras bänkar eller skickades under lektionerna där det stod:

Får jag chans på dig?

[Ja]
[Nej]
[Kanske]

 

Det känns som vi slutade med detta men glömde att ersätta det med något lika bra eller i många fall något alls. Samma sak med att bjuda upp någon till att dansa. Det hände i 3an på lågstadiet men sedan försvann det mer och mer, och återigen utan att ersättas med något bra.

Därför har vi senaste året testat lite olika former av kärleksbrev eller andra sätt att flörta i skriven form när vi känner att vi inte vågar börja prata med någon eller att vi inte vågar fråga efter deras telefonnummer, eller helt enkelt när vi vill ta kontakt på ett roligt sätt.

 Iphoneanteckning får jag chans på dig

 

I hissen kan det vara svårt att hinna säga allt man vill säga, då kan man skriva ett sånt här brev och lägga i grannens brevlåda i efterhand:

 

Kärleksbrev i hissen

  

Detta får alla inblandade att inte ta livet på så stort allvar. Det gäller att göra vad man känner för helt enkelt. Och om inte annat så är det underhållande och inte bara för de inblandade.

I ett av fallen har tjejen själv laddat upp kärleksbrevet på facebook.

 

Facebookkommentarer till kärleksbrev 

Skämtsamma kärleksbrev

Eller som Carl gjorde i Stockholm 2011 när han inte vågade fråga tjejen i tvättstugan efter hennes telefonnummer, han lämnade ett kärleksbrev. (Notera: Carl har tränat på att rita hjärtan på ett papper bredvid utan några större framsteg.)

 

Kärleksbrev i tvättstugan

 

Tänk på att när det gäller främlingar så har du inget att förlora. Inget!

Så gör livet roligare! Om du kommer på en rolig eller galen idé, så gör det! Det behöver inte vara till en främling, det kan vara till din partner också, eller en tjej/kille du är kär i! Kärleksbrev är alltid uppskattat, i alla former. Det bästa med kärleksbrev är väl kanske att det oftast blir ett minne för livet, för inte slänger man ett sånt!

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Nu erbjuder vi kurser där vi coachar dig i riktiga situationer ute på stan för att du ska lära dig göra vad vi gör på filmerna. Se datecoaching!

Vill du få tips på hur du kan börja din utveckling kan du kolla in vår datingguide!

 

Diskutera

Vi har startat igång en facebooksida som handlar om bl.a. dating. Här hittar ni allt videomaterial (sådant som inte kommer upp på bloggen) intressanta tips, har diskussioner och pratar allmänt om Social Frihet. Om ni vill vara säkra på att inte missa något så glöm inte att gilla sidan! Kom in och prata med oss och andra om ämnet! 

 

Gilla Social Frihet på Facebook