You are currently viewing Rackartygarna Tribute

Rackartygarna Tribute

När vi drog igång med SocialFrihet.se visste vi inte så mycket om videoredigering och film förutom just att vi ville hålla på med det. Vi hade ingen erfarenhet och började kolla runt vad som fanns där ute och då hittade vi Rackartygarna.

Rackartygarna – Ett gäng på 6 killar som driver en mycket populär youtubekanal där de håller på med humor och extremsporter. 

 Alexander Hermansson från rackartygarna

 

Bakom rackartygarnas videos ligger väldigt bra videoredigering. Deras höga kvalité och grymma effekter inspirerade oss mycket i början när vi själva skulle göra film, och gör det fortfarande. 

Sedan att de kör motorcykel uppför trappor och gör volter, wallflips m.m. inspirerade oss ännu mer. Därför har vi nu gjort en tribute till Rackartygarna där vi gör rackartyg för att prata med tjejer:

 

  

Att kunna röra sin kropp som man vill kallar vi ‘kroppslig frihet’. Något som vi kommer utmana oss med i framtiden och presentera här på hemsidan! 

Vi har märkt att alla rädslor hör ihop och kan påverka varandra. Går man emot några inom en del i livet blir andra i andra delar av livet också lättare. Spelar ingen roll om det är kroppsliga, sociala eller andra rädslor. 

Alltså om man blir van att gå emot en rädsla, så blir det lättare att gå emot nästa. Om man blir van att gå emot en rädsla, t.ex. att hoppa från 10an på badhuset, så blir det lite lättare att pusha sig själv att gå fram och prata med en tjej på stan.

 

 

Detta hade Carl användning av i detta klipp medan jag snarare hade hjälp av att jag hade gått mot rädslan att skämma ut mig. Men faktum kvarstår att det blir helt klart lättare att våga gå fram till en tjej om man gör en kullerbytta eller wall-flip innan men sedan kan det ju kanske vara lite svårare att förklara att man är en normal människa efteråt… 

 

Rackartygarna verkar som några som faktiskt designat sina livsstilar. De har lyckats göra sin hobby till något mer och delar nu med sig och sprider det i form av humor, underhållning och inspiration. Något vi ser upp till!

 

Vill ni se lite mer seriösa datingvideos kolla in de här:

Se Nils förta på stadsbiblioteket i Göteborg

Se Carl flörta på ett Café

 

Vill ni se hur vi gick från att knappt våga säga hej till tjejer vi inte kände till hur vi är idag kan ni läsa om det i våra utvecklingsinlägg.  

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Nu erbjuder vi kurser där vi coachar dig i riktiga situationer ute på stan för att du ska lära dig göra vad vi gör på filmerna. Se datecoaching!

Vill du få tips på hur du kan börja din utveckling kan du kolla in vår datingguide!

 

Kolla in rackartygarna på Rackartygarna.se

 

Diskutera

Vi har startat igång en facebooksida som handlar om bl.a. dating. Här hittar ni allt videomaterial (sådant som inte kommer upp på bloggen) intressanta tips, har diskussioner och pratar allmänt om Social Frihet. Om ni vill vara säkra på att inte missa något så glöm inte att gilla sidan! Kom in och prata med oss och andra om ämnet! 

 

Gilla Social Frihet på Facebook