You are currently viewing Våra bästa flörtklipp

Våra bästa flörtklipp

 

Många tror att Social Frihet främst handlar om dating. Det är förståeligt med tanke på att vårt fokus nu i början varit på flörtfilmer. Men Social Frihet hjälper oss i alla delar av livet. Vi återkommer mer om detta i ett inlägg senare i veckan men i detta inlägg är det återigen fokus på dating.  

I det här inlägget har vi valt ut en blandning av våra flörtfilmer för er som är nya här på sidan eller kanske har missat någon film. Lite av en sammanfattning so far helt enkelt. 

Vill ni läsa om och se på film när vi knappt vågade säga hej till tjejer vi var intresserade av? Läs våra utvecklingsinlägg hur vi lärde oss prata med tjejer del 1!

Vi kommer fortsätta släppa blandade flörtfilmer under sommaren. Seriösa för att visa hur det kan se ut när det flörtas i vardagslivet, roliga för att underhålla och klipp på när vi bjuder in andra för att visa att Social Frihet är för alla. Här kommer lite av varje: 

 

Här är ett klipp när Carl flörtar med en tjej på ett Café. 

 

 

Läs inlägget till Flörta med tjejen på cafét.

 

Här är en film när vi öppnar tjejer utan ord för att visa att vad man säger inte spelar så stor roll och att starta en konversation genom att inte säga någonting alls ibland kanske är en fördel. 

 

 

Läs inlägget till Vi öppnar tjejer utan ord. 

 

Här visar vi när vi blir avvisade. Självklart visar vi detta! Vårt mål är att visa hur det kan se ut när man flörtar i vardagen och att bli avvisad är en naturlig del av detta ibland. Vill man lära sig gå efter allt man vill ha i livet får man också leva med att det inte alltid går vägen. När man gör ett misstag så lär man sig något nytt!

 

 

Läs inlägget till Se oss bli avvisade av tjejer.

 

Social Frihet är för alla. Rodja var vår första gäst som var med på film men det kommer fler!

 

 

Läs inlägget till En tjej flirtar med killar på stan.

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Nu erbjuder vi kurser där vi coachar dig i riktiga situationer ute på stan för att du ska lära dig göra vad vi gör på filmerna. Se datecoaching!

Vill du få tips på hur du kan börja din utveckling kan du kolla in vår datingguide!

 

Diskutera

Vi har startat igång en facebooksida som handlar om bl.a. dating. Här hittar ni allt videomaterial (sådant som inte kommer upp på bloggen) intressanta tips, har diskussioner och pratar allmänt om Social Frihet. Om ni vill vara säkra på att inte missa något så glöm inte att gilla sidan! Kom in och prata med oss och andra om ämnet! 

 

Gilla Social Frihet på Facebook

 

 

This Post Has One Comment

 1. Danne

  Tjenare Grabbar! Är en snubbe på 24 år som jobbar som ingenjör på ett sjukhus. säger väl detta för att skapa en förståelse för mångfalden som er sida förmodligen drar till sig.

  Eran mc guide är super och hoppas den hjälper mig, på en del saker under min mc utbildningstid. Såg sedan att ni är socialt väldigt duktiga och innovationsrika. Denna blogg/sida kan mycket möjligt vara den första jag gilla.

  Fortsätt med arbetet och utvecklingen!

  Hälsningar
  //Daniel

Comments are closed.