You are currently viewing Flörta med tjejen på Cafét

Flörta med tjejen på Cafét

Våra tips är främst till för att inspirera folk att våga ta kontakt och flörta med människor de vill prata med men också för att visa att det inte behöver vara så svårt. Att gå fram är alltid bättre än att inte gå fram och detaljerna kan man tänka på mer när man blir bekväm i situationen.

Vi kommer framöver ladda upp filmer med flört och datingtips från vardagslivet. Här tar Carl mod till sig och flörtar med tjejen i kassan på ett Café. 

Om man har svårt att våga gå fram till främlingar och flörta är personer som jobbar i kassan extra bra att börja med. De är betalda för att vara trevlig mot dig. Det kan vara väldigt skönt i början att veta att man kommer få god respons men detta ska inte missbrukas. Det blir extra viktigt att känna av situationen i dessa lägen så att man inte pratar med dem längre än de vill.

Tänk på att du gör något positivt. Alla blir glada av en ärlig komplimang! Därtill har du inget att förlora! Trots att hjärnan förstår detta är rädslan svår att hantera. Ett bra tips är att agera så fort som möjligt, innan din hjärna och rädsla hinner lura dig bort från det du vill göra. Läs mer om social rädsla här.

 

 

Carl gör många bra saker här som är värda att notera som tips.

 • Han är lugn, självsäker och beslutsam.
 • Han upprepar tjejens namn flera gånger. Detta har många fördelar. För det första är det lättare att komma ihåg namnet men sen är det även så att få ord låter lika bra i någons öron som deras egna namn…
 • Han använder ordet flörta. Alla i Sverige älskar ordet flörta! Det är väldigt oskyldigt och positivt associerat.
 • Han är social och pratar med folk runt omkring.
 • Han har humor i det han gör. Det ska inte vara allvarligt när man flirtar, det ska vara lättsamt. 
 • Han känner av om det passar att fråga efter hennes nummer eller inte, samtidigt som han visar tydligt att han vill träffa henne igen. 
 • Han planerar inget att säga innan han går fram vilket gör det spontant och genuint.

Det är bra om man hinner att presentera de sidor hos sig själv man vill presentera. Det mesta sker utan ord och ibland redan innan konversationen har startat. Detta klipp är ett bra exempel på det då tjejen i kassan ser Carl prata med tjejen framför i kön och Carl har då genom det redan lyckats förmedla till tjejen i kassan att han är social, lättsam och trevlig. Att han sedan vågar vara ärlig och säga att han kom fram för att säga att hon är vacker visar självsäkerhet.

I hennes ögon är han en av väldigt få som vågar komma fram och visa sitt intresse. Han är social, självsäker och rolig och hon blir nyfiken. Hon har inget att förlora.

Det är oftast bättre att stanna längre och prata för att båda ska känna att man inte just fått telefonnumret till en främling utan istället någon man känner lite. Det blir då mycket lättare att ta kontakt på telefon senare. Men i denna situationen skulle det inte passa att stå där längre. Att låta en kund vänta lite kan vara okej, roligt och charmigt men det kan lätt gå för långt.

De flesta som vill börja ta kontakt med folk som intresserar dem i vardagen är rädda för att personen de går fram till ska märka att de är nervösa. Sanningen är att den som blir approachad förmodligen är mer tagen av situationen än vad du som kommer fram är vilket vi ser ett tydligt exempel på i detta klipp när hon blir så ställd att hon frågar nästa kund vilket nummer hon vill ha istället för vilket te. Det sista hon funderar på är förmodligen om Carl är nervös eller inte.

 

Carl flörtar med en tjej på ett Café

 

Kommentera gärna inlägget så vi vet om denna typ av tips är intressanta, användbara och underhållande!

Carl började sin utveckling från noll när han hade svårt att säga hej till tjejer han inte kände. Läs om hans utveckling från början till nu i inläggen Vår utveckling mot Social Frihet inom Dating.

Mer flört och datingtips kommer här på hemsidan men för att vara säker på att inte missa något prenumerera på vår YouTube-kanal

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Nu erbjuder vi kurser där vi coachar dig i riktiga situationer ute på stan för att du ska lära dig göra vad vi gör på filmerna. Se datecoaching!

Vill du få tips på hur du kan börja din utveckling kan du kolla in vår datingguide!

 

Diskutera flörta

Vi har startat igång en facebooksida som handlar om bl.a. dating. Här hittar ni allt videomaterial (sådant som inte kommer upp på bloggen) intressanta tips, har diskussioner och pratar allmänt om Social Frihet. Om ni vill vara säkra på att inte missa något så glöm inte att gilla sidan! Kom in och prata med oss och andra om ämnet! 

 

Gilla Social Frihet på Facebook

 

This Post Has 6 Comments

 1. Sandra

  Hej jag undrar bara hur snällt det är för tjejerna som ni usätter för dessa tester? Vill ni verkligen gå ut med dem eller är det bara ett test alltihop? Jag tänker bara på hur glada de blir när ni frågar om deras nummer, säger att de är vackra osv men om ni sedan inte tar kontakt med dem, tror ni inte då att de kanske blir besvikna och undrar vad de gjorde för fel, eller tror att ni bara skämtade och att det var ett vad med nån killkompis eller nåt. Detta sin tur leder då kanske till att hon får väldigt dåligt självförtroende. Men det är bara en liten tanke jag får.

  1. Nils Johansson

   Hej Sandra!

   Jättebra tanke och det är något vi funderat mycket kring. Vi kontaktar alla vi får kontaktuppgifter till och meddelar att de varit en del av vår personliga utveckling. Detta är något vi inte var lika bra på förut men vi har lärt oss.

   Alla komplimanger är genuina och vi får övervägande god respons av människor som får reda att de är med på kamera, både tjejer och killar så det är jätteroligt för det var något vi var oroade över i början!

   / Nils SocialFrihet.se

   1. liciie

    Jag är en enda tjej, 24 år gammal och jag arbetar alltid i mitt jobb när alla andra är gratis! Så det är svårt för mig att hitta en relation.

 2. Jonas@dejtingsverige

  Underbart exempel på varför man ska våga! Man kommer långt med självförtroende, vad är det värsta som kan hända…

Comments are closed.