You are currently viewing Träffa tjejer i vardagen

Träffa tjejer i vardagen

Idag träffar många svenskar sin kärlek på krogen, jobbet, skolan eller på internet. Varför är det inte lika naturligt att träffa tjejer eller killar ute i vanliga livet, på café, i mataffären, på restauranger eller på gatan? Vi tror att det är fler än vi som tycker det är konstigt att vi älskar när det händer på film men att vi sällan provar det själva. Det behöver inte bara vara på film, livet blir vad man gör det till. Allt är möjligt.

Så vi bestämde oss för att gå ut och träffa tjejer på lite olika ställen i vardagen.

 

 

För fler liknande filmer när vi träffar tjejer, kolla in vår YouTube-kanal

Viktigt att tänka på:

I Sverige sticker det ut att våga ta kontakt. Det tog oss lång tid att våga. Ännu längre tid att ibland vara bekväm med att ta kontakt med tjejer vi var intresserade av.

Tjejer blir oftast förvånade när någon de inte känner börjar prata med dem. Först tolkade vi detta som om vi störde tjejen vi började prata med men märkte snabbt att denna reaktion är normal i Sverige eftersom konversation mellan två människor utan tydlig anledning till konversation är väldigt sällsynt.
Sanningen är att människor oftast uppskattar när man kommer fram och pratar med dem.

 

Träffa tjejer på stan

 

Fokus ligger på utveckling när det gäller att nå vårt mål med Social Frihet. Om planen är att träna på att prata med och attrahera tjejer man är intresserad av, då kan det inte gå fel.

Att träffa fler ökar chanserna att träffa den rätta. Och att träna på att prata, attrahera och träffa fler tjejer gör oss mer redo för den dagen då vi träffar den rätta.

Det enda som inte gynnar din utveckling vore att inte gå fram. I värsta fall går du ifrån situationen med samma utgångspunkt som när du gick in i den. Förutom att du kanske har något roligt att berätta för vännerna. I bästa fall så har du lärt känna en ny människa.
DU HAR INGET ATT FÖRLORA!

 

 

För fler liknande filmer när vi träffar tjejer, kolla in vår YouTube-kanal

Tänk på att du inte känner en person som intresserar dig på avstånd. Personen kan vara ditt livs kärlek eller en person du inte står ut med eller en ny kompis. På samma sätt känner inte främlingen dig så ta därför ingenting för personligt men fundera gärna över vad för intryck du ger så du vet om du presenterar ditt riktiga jag när du går fram.

 

Tips:

 • Slappna av.
 • Att ha ett leende på läpparna skadar aldrig. Träffa tjejer ska vara roligt!
 • Planera inte för mycket vad du ska säga. Låt det bara komma naturligt.

 

Vart kan jag träffa tjejer?

T.ex:
Mataffären
Jobbet
Skolan
Biblioteket
Café
Gatan
Klädaffär
Spårvagn/Bussen/T-banan

 

Men vad ska jag säga?

Det finns oändligt med ord och handlingar som kan starta en konversation. Här är 3 bra tips:
Notera något i omgivningen eller på personen och kommentera det. T.ex. “Har du sett den här filmen?” eller “Snygg tröja. Vart har du köpt den?”
Du kan också vara helt ärlig och berätta varför du vill börja prata med den du börjar prata med. T.ex. “Hej, jag kände för att komma fram och prata med dig.”
Kom ihåg att vad som helst är bättre än inget och att “Hej” har funkat som konversationsstartare sedan ordet uppfanns.

 

Uppdrag – Träffa tjejer

Att under en vecka gå fram till 1 tjej varje dag som intresserar dig. Om du inte vet vad du ska säga så kan du testa med: “Jag hade ångrat mig hela dagen om jag inte kom fram och började prata med dig.” (Vilket är sant, eller hur?)

Bestäm dig och börja gå mot den du vill prata med innan din rädsla lyckas hitta på tusentals falska anledningar till att inte gå fram.

Vi märkte att vi ofta försöker lura oss själva med bortförklaringar när vi ska gå fram till en tjej.

Dessa kan låta såhär:

Hon kanske har flickvän?
Jag väntar tills det inte står så många människor runt omkring.
Tänk om någon hör mig?
Jag har inget bra att säga.
Jag känner mig inte snygg idag.
Tänk om hon känner någon jag känner?
Jag har inte rätt kläder på mig.
Hon verkar upptagen.
Hon verkar inte öppen.
Hon passar kanske inte mig
Jag gör det nästa gång.

Listan är oändlig…

Det enda som är sant med dessa anledningar är att du aldrig kommer få reda på svaren förrän du går fram och säger hej.
Tänk på att gå fram och säga hej är bättre än inget. DU HAR INGET ATT FÖRLORA!

Så ge dig ut och börja träffa tjejer eller killar i din vardag!

Vill du se en tjej göra samma sak som vi gör i det här inlägget? Se Rodja flirta med killar

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Nu erbjuder vi kurser där vi coachar dig i riktiga situationer ute på stan för att du ska lära dig göra vad vi gör på filmerna. Se datecoaching!

 

Vill du få tips på hur du kan börja din utveckling kan du kolla in vår datingguide!

 

Diskutera Träffa tjejer i vardagen

Vi har startat igång en facebooksida som handlar om bl.a. dating. Här hittar ni allt videomaterial (sådant som inte kommer upp på bloggen) intressanta tips, har diskussioner och pratar allmänt om Social Frihet. Om ni vill vara säkra på att inte missa något så glöm inte att gilla sidan! Kom in och prata med oss och andra om ämnet! 

 

Gilla Social Frihet på Facebook

 

This Post Has 5 Comments

 1. Jimmy

  Härliga filmer ni har på youtube. Hur får ni mod att gå fram till en främmande person så där? Jag är kassör, då händer det att man småflörtar lite med kunderna.

  Det jag brukar göra är att när någon tjej ska handla cigg så ber jag om IDkort å när jag får se det så brukar jag säga “Ja det ser bra ut” alt “Fin bild”

  Men att gå fram till en tjej på stan eller flörta med söta kassörskan i en annan butik hade jag inte vågat… Hur tar man sig mod? Är väl lite söt/gullig enligt dom tjejer jag varit tsm med, är också tatuerad och har klädstil (casual)…

  Så hur fassen får jag mod?

 2. carl

  @Jimmy,

  Roligt att du tycker det, det kommer massa fler klipp snart 🙂

  Angående utseende: För det första så bryr sig inte tjejer särskilt mycket om utseende, om du är en kille som vågar gå fram och prata så är det mycket mer attraktivt än att se bra ut.

  Ang mod: Tänk inte på hur du ska våga. Fokusera mer på “Vad har du att förlora?” Svaret är förstås: Ingenting! Är du rädd för att du ser dum eller osäker ut? Strunta i det! Det är ju bättre att gå fram och testa, än att gå runt och ångra sig hela dagen för att du inte gjorde det! Om du inte vågar prata, börja med att säga “Hej” eller “Hur är läget?” iaf. Sen ta det vidare därifrån. Ju oftare du gör detta, desto lättare blir det.

 3. Daniel

  Underbart initiativ och idé! Det taggar mig grymt att se dessa videos där ni bevisar att det faktiskt inte är så svårt som så många, inklusive mig, tror.
  “Social frihet”, kunde inte sagt det bättre själv. Keep up the good work! 😀

 4. buster

  om man går fram så som ni gör, kan inte tjejerna då uppfatta en som att man är påverkad av alkohol mm..

Comments are closed.