You are currently viewing Flirta – Se en tjej få telefonnummer

Flirta – Se en tjej få telefonnummer

 

Väljer tjejer partner?

Hos oss människor är det generellt så att kvinnor väljer män och inte tvärt om. Det intressanta här är dock att kvinnor oftast bara väljer mellan de män som presenterar sig för henne.

Detta är intressant nog att ta en gång till. Detta betyder alltså att tjejer i dagens samhälle oftast bara väljer bland de killar som faktiskt vågar ta första steget att ta kontakt med dem. Alla andra har de, eftersom tjejer själva sällan tar första steget, aldrig någon möjlighet att träffa. Inte konstigt att man ofta hör tjejer säga att de bara träffar fel killar. 

I våra ögon blir det inte jämlikt och jämställt förrän det är normalt för en tjej att ta första steget och börja flirta. Därför tog vi med oss vår nyblivna vän Rodja ut på stan en dag för att se hur det kan se ut om en tjej följer sin vilja och pratar eller flörtar med de hon känner för.

När vi började studera dating började vi förstå hur mycket som faktiskt handlar om ögonkontakt. Det chockade oss hur mycket som kan bli sagt med bara ögonen, och det skrämmer oss hur mycket vi måste ha missat tidigare i våra liv.

Men ni tjejer får förlåta oss killar. Ofta fattar vi inte när ni flirtar och bjuder in till konversation med ögonen. I ögonens språk missförstår tjejer och killar varandra ständigt. Om en kille tittar bort till exempel, så tolkar många tjejer det som ointresse men det är ofta långt från sanningen.

 

Sanningen om oss män (vår teori)

Vi har märkt att de flesta unga män har en tendens till ett konstigt beteende vad det gäller blickar och ögonkontakt, även vi själva gjorde detta förut och det händer säkert fortfarande omedvetet. Väldigt få killar vågar hålla kvar ögonkontakten med någon de inte känner men är intresserad av. Detta resulterar i att många killar har utvecklat ett beteende för att dölja denna osäkerhet.

Följande har vi sett hända så otroligt många gånger: En tjej kollar in en kille för att börja flirta och visa sitt intresse. Han möter henne med blicken för han är intresserad och nyfiken. Han kollar sedan bort, oftast uppåt med ett drygt och lite dömande ansiktsutryck för att dölja att han faktiskt tittar bort för att han inte vågar hålla kvar ögonkontakten. Efteråt vågar han inte gå fram och prata med henne. Tjejen tror att hon blivit avvisad. Sedan säger han till sina kompisar: “fan jag ångrar att jag inte pratade med den tjejen” Detta har hänt oss själva otaliga gånger. 

Så tjejer: 

Om det är någon du är intresserad av, låt inte den dryga minen och brutna ögonkontakten stoppa dig. Gå fram och flirta ändå. Och bli inte förvånad om han nu när du kommer fram genast börjar le. Han tittade förmodligen bort för att han blev nervös av din ögonkontakt! Sanningen är ju som sagt att många killar har svårt att bibehålla ögonkontakt med tjejer (personer) de inte känner. 

Kom ihåg! Livet är för kort för att vänta på att intressanta personer ska komma till dig! Börja flirta!

 

Introducing Rodja

 

 

Rodja:

 

Eftersom detta var första gången jag gjorde en sån här sak så var jag självklart lite nervös. Efter varje gång kändes det lättare och jag blev allt mer självsäker när jag skulle ta kontakt och flörta. Tro det eller ej så var faktiskt många av killarna otroligt blyga och svåra att prata med. Det kunde man inte tro eftersom de såg så självsäkra ut. Varför göra saker och ting komplicerade? Tycker du någon verkar intressant så kör bara! Det är mitt tips.

 

Dagen då Rodja följde med Social Frihet ut för att flirta på stan

 

Rodja är ett bra exempel på någon som bara behöver en liten push för att göra det hon faktiskt vill här i livet. Att gå fram till någon och flirta såhär är något hon aldrig gjort innan men med Social Frihet i ryggen vågade hon, och ser hon någon som intresserar henne i framtiden är vi övertygade att hon kommer följa sin vilja!

Medan vi gjorde presentationen med Rodja råkade vi få med på ljudinspelningen när hon berättade en historia om när hon var i Stockholm. Den fick oss att förstå att tjejer faktiskt känner precis som oss killar, vi ser alla personer som vi vill prata med men vi gör det inte alltid och det gör oss frustrerade.

 

 

Men som Rodja säger: “Varför ska det vara så konstigt?”

 

Vart har du köpt väskan?

När vi var färdiga med filmandet såg Rodja en tjej med en väska som hon tyckte var snygg. Rodja berättade att hon alltid ångrar när hon inte frågar vart någon har köpt något hon gillar men ändå vågar hon inte alltid fråga. Idag kom hon inte undan och vi fångade det på film!

 

  

Att inte våga fråga vart någon har köpt något när man faktiskt undrar är en form av social rädsla som de flesta upplevt. Att göra det är ett bra exempel på hur Social Frihet hjälper dig och gör livet roligare för dig och för andra! 

 

Flirta och dejta behöver inte vara en så stor grej

Varför anses det vara desperat att leta efter en dejt? Vill man hitta den perfekta partnern och inte vill lämna det till slumpen gäller det att träffa många. Detta betyder inte nödvändigtvis att dejta många! Ett stort missförstånd är att många känner att bara för att man byter nummer bör man träffas. I våra liv till exempel, så betyder byta nummer att intresse och nyfikenhet finns. Mer än så finns ju sällan efter ett första möte egentligen. Om detta intresse skulle svalna när man hörs på telefon, eller om man märker att man inte passar ihop, eller att det inte finns någon kemi, så måste man ju inte träffas! Ett telefonnummer behöver alltså inte betyda att vi har valt varandra som livstidspartner.

 

Vi vill avsluta med att tacka Rodja för en underbar dag där vi hade grymt roligt och lärde oss otroligt mycket! Speciellt tack vare att vi fick en djupare inblick i tjejers syn på Social Frihet när det gäller dating och att flörta!

Skriv gärna en kommentar så vi vet om detta är underhållande, lärorikt eller inspirerande eller kanske alla tre?

Vill ni se oss göra samma sak som Rodja? Kolla in inlägget träffa tjejer i vardagen!

 

Vill du lära dig våga flörta med vem som helst vart som helst? Nu erbjuder vi kurser där vi coachar dig i riktiga situationer ute på stan för att du ska lära dig göra vad vi gör på filmerna. Se datecoaching!

 

Diskutera flirta

Vi har startat igång en facebooksida som handlar om bl.a. dating. Här hittar ni allt videomaterial (sådant som inte kommer upp på bloggen) intressanta tips, har diskussioner och pratar allmänt om Social Frihet. Om ni vill vara säkra på att inte missa något så glöm inte att gilla sidan! Kom in och prata med oss och andra om ämnet! 

 

Gilla Social Frihet på Facebook

 

This Post Has 10 Comments

 1. M

  Grymt!

 2. Isabelle

  Ska tipsa om socialfrihet.se på min blogg, verkligen superbra grejer här ju som mina läsare skulle gilla!

  1. Nils Johansson

   Hej Isabelle!

   Jätteroligt att du gillar sidan! Vore kul att veta vad din blogg heter så vi kan kolla in den också 🙂

 3. nathalie

  Ska tipsa om socialfrihet.se på min blogg, verkligen älskar era videos och era texter.. ni gör min dag 🙂

 4. Martin

  Gillar er hemsida! Känner igen mig så väl, Har många gånger sumpat mina guldlägen på grund av nervositet och blyghet. Jobbar på det och detta är en bra insirationskälla!

 5. Iman

  Gillar er video-filmer, och ska tipsa mina kompisar.
  Jag kände igen mig många gånger. ska kämpa på för att bli av med nervositet och den här jävla rädslan………..
  Tack ska ni ha

 6. H

  I USA hände det flera gånger att tjejer bara kom fram och presentera sig sådär. Men aldrig i Sverige, det är vi som är tråkiga här…

 7. JoJo

  Farlig väg att gå.
  Man ska inte göra sina fantasier till verklighet för då har vi ingen verklighet.

Comments are closed.